PlanToys WEDSTRIJD

  • Win dit karretje van PlanToys!

  • Verantwoord speelgoed van PlanToys

  • Verantwoord speelgoed van PlanToys in Het Land Van Ooit

  • Verantwoord speelgoed van PlanToys in Het Land Van Ooit

Duurzaam speelgoed, daar draait het allemaal om bij PlanToys. Dit speelgoedmerk wist als eerste bedrijf ter wereld houten speelgoed te maken van biologisch rubberhout. Dat zegt ons misschien weinig, maar het is wel een mooi bewijs van hun voortdurende zoektocht naar nieuwe materialen en processen, om zo weinig mogelijk afval te creëren. Het is dan ook PlanToys’ volste overtuiging dat wij onze kinderen moeten leren houden van de natuur, want alleen zo groeien ze op tot volwassenen die bijdragen tot een duurzamere wereld. Met die filosofie in gedachte produceert PlanToys innovatief en educatief speelgoed voor elke ontwikkelingsfase van het kind, zodat die met veel fantasie in hun spel kunnen opgroeien.

Nu de Sint in het land is, hebben wij vooraan in de winkel onze voorraad PlanToys uitgebreid gepresenteerd. Dat maakt het een beetje gemakkelijker om te kiezen uit al dat moois!

** PlanToys heeft trouwens ook een leuk karretje in haar assortiment, om al dat speelgoed in te bewaren. Wij mogen zo'n speelgoedwagentje cadeau doen aan één van onze klanten! Surf snel naar onze Instagram en/of Facebook pagina om mee te doen met deze wedstrijd. **

Contacteer ons

ANNULEER