Nieuwsbrief voor kindjes van 34 maanden oud

  • Opbergzak van Play & Go

  • Opbergzak van KAOS

  • Opbergbakken van Bloomingville

ZELF OPRUIMEN

In elk huishouden wordt er wel over gezaagd: opruimen. Het is niemands favoriete bezigheid… Kinderen lijken het doodnormaal te vinden dat ouders alles achter hun rug opruimen. Maar mama en papa zijn het ook beu om elke avond opnieuw al het speelgoed aan de kant te doen.

Dat kleine kindjes zich niet op hun eentje kunnen kwijten van die taak, is logisch. Maar het is belangrijk dat ze dat ooit wél zullen kunnen en dat ze de voordelen van een opgeruimde ruimte kennen. Je zal het hen dus moeten leren…

Probeer daarom aan je kleuter uit te leggen waarom hij z’n speelgoed best opruimt. Zo vindt hij het de volgende keer gemakkelijker terug, bijvoorbeeld, en is de kans kleiner dat iemand iets stuk trapt. Het opruimen zelf kan ook plezant zijn. Maak er een wedstrijdje van: om ter eerst een stapel blokken terug in de doos krijgen of een puzzel in elkaar steken. Het mag allemaal niet te lang duren natuurlijk, en daar kunnen opbergbakken handig bij helpen.

Wij verkopen bakken en zakken in alle formaten die ook nog eens mooi in je huis staan. Zo heb ook jij geen enkel excuus meer om niet op te ruimen!

Contacteer ons

ANNULEER