Herinneringen maken en bewaren

  • Spelletjes voor een fijn gesprek, van Elma Van Vliet

  • Boeken vol herinneringen, van Elma Van Vliet

  • Boeken vol herinneringen, van Elma Van Vliet

In de boeken en spelletjes van Elma Van Vliet staat het maken, delen en bewaren van herinneringen centraal.

Het spel 'Vraag Maar!' bevat gesprekskaarten voor moeder/vader en kind. Met die kaarten stel je elkaar persoonlijke en grappige vragen. Op die manier komen er leuke gesprekken op gang. Dit spel bestaat in een versie voor moeder en kind en eentje voor vader en kind. Het is geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Schrijf je graag herinneringen aan je kleintjes neer, dan zijn de boeken 'Dagboek voor mijn zoon', 'Dagboek voor mijn dochter' en 'Mam en pap vertellen over jou' zeker de moeite. In dit laatste boek vind je boeiende vragen die je als ouders samen invult voor je kind. Naast babyvragen vind je vragen over de eerste schooldag, leuke uitspraken, karaktertrekjes, dagelijkse gebeurtenissen binnen het gezin en de wereld. Ook is er ruimte voor berichtjes van vrienden en familie en vragen aan je kind om samen in te vullen.

Wil je je eigen moeder verrassen? Dan is 'Mam, vertel eens' het ultieme cadeau: Door de boeiende, leuke en onverwachte vragen in het boek in te vullen ontstaat er een uniek en persoonlijk boek. Nadat je moeder het boek heeft ingevuld geeft ze het weer terug aan jou. Zo is er altijd een blijvende herinnering.

Deze vier boeken van Elma Van Vliet vind je allemaal terug bij ons in de winkel.

Contacteer ons

ANNULEER