Geschiedenis

Het Land Van Ooit… Het klinkt als een sprookje, en dat is het ook een beetje. Niet alleen voor de mensen die er 18 jaar geleden aan begonnen te schrijven. , maar ook voor jullie, de ouders die hier komen aankloppen tijdens een zeer bijzondere periode in hun leven.

Voor ons begon het verhaal in 1997, toen Het Land Van Ooit zijn deuren opende in de Tuyaertstraat in Boom. Tien jaar later verhuisde de winkel en zijn medewerkers naar een andere locatie in Boom, maar ook die bleek al snel te klein. Het Land Van Ooit nam daarom in 2010 intrek in het huidige 700m² tellende pand in Kontich.

Wat eerst een klein familiebedrijf was, groeide op 18 jaar tijd uit tot een kinderwinkel die ver buiten de provinciegrenzen bekendheid geniet. Tegenwoordig zetten niet minder dan 20 medewerkers dag in dag uit hun schouders onder de goede werking van Het Land Van Ooit. Dat is nodig, want we leggen de lat hoog. We bieden een groot maar met precisie geselecteerd aanbod kwalitatieve baby- en kinderartikelen aan. Tegelijkertijd willen we het vertrouwen van jonge ouders verdienen door jullie met raad en daad bij te staan tijdens jullie reis.

CONTACTEER ONS   →

Het Land Van Ooit in Kontich

Waar ligt Het Land Van Ooit?

  • Je vindt ons op de Koningin Astridlaan 82C in 2550 Kontich
  • We zijn te bereiken via de E19 Antwerpen-Brussel.
    Neem de afrit Kontich en rijd richting Kontich de N1 op.
    Na zo'n 7 kilometer vind je ons aan de rechterkant.

Werken bij Het Land Van Ooit

Onze medewerkers

Solliciteren

Je wil graag werken bij ons? Neem contact op door het invullen van de vakjes hieronder en verstuur.

Contacteer ons

ANNULEER