Ik ga op reis... strand

Uh, let's go to the beach-each
Let's go get a wave

Er is niets zo heerlijk op een hete zomerdag het briesje van de kust te gaan opzoeken… De voorbereiding ervan kan echter wel wat stress met zich meebrengen. Met onze musthaves ben je helemaal klaar voor een zorgeloos en kidsproof dagje aan het strand!

1. Strandspeelgoed

Gaan we schelpjes zoeken? Gaan we water halen in de zee? Gaan we een strandkasteel bouwen? Mag ik jullie ondergraven? Het strand staat garant voor urenlang speelplezier voor jong én oud.

Maak vooraf een selectie van het strandspeelgoed dat je wil meenemen, wij maakten alvast een leuk overzicht om jullie helemaal in de mood te krijgen.

2. Strandaccessoires

Tijdens het ravotten zullen de kids af en toe nood hebben aan lekker fris water of een stukje fruit. Maak vooraf een koelbox klaar die je kan meenemen om alles zo koel mogelijk te blijven bewaren. Een parasol, strandlaken en strandstoeltje zijn ook wel aanraders. De nieuwe collectie van Business en Pleasure heeft hier aan gedacht! 😉

3. Sunproof

Tijdens de super leuke activiteiten die je gepland hebt tijdens de zomermaanden mogen we niet vergeten dat je kindje langdurig blootgesteld wordt aan de zon. Je kindje insmeren met een hoge beschermingsfactor is daarom een must! De producten van naif zijn daarom onze nummer 1 wat betreft de zonnecreme.

4. UV-tent

Deze stijlvolle UV-strandtent kan een geweldige zonwering en comfort bieden voor die lange stranddagen wanneer de zomer warmer wordt en de UV-stralen sterker worden. De tent kan ook perfect gebruikt worden als schaduwbron in de tuin.

5. Zwemvest & zwembanden

Begint je kindje te lopen? Wanneer je in de buurt van een zwembad of zee bent kan je het best een zwemvest of zwembandjes voorzien. We hebben verschillende kleurtjes in voorraad, voor elke leeftijd wat wils!

Let op: laat je kindje nooit alleen in de buurt van water als het nog niet kan zwemmen!

6. Lectuur

Krijg je als mama/papa toch eventjes de tijd om je terug te trekken? Dan kan een goed boek altijd voor wat ontspanning zorgen.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post